Skupina Leptirići (djeca u dobi 3 godine) predstavila su roditeljima svoj projekt "Upoznajem sebe kroz priču Neposlušno mače". Projekt su predstavila djeca s odgojiteljicama prezentiravši aktivnosti koje su provodili tokom rada na projektu. Roditelji, bake i djedovi oduševljeno su prolistali s djecom "njihove osobne knjige" te je nastavljeno druženje u veselom ozračju. Skupinu su vodile učiteljice Sanja Katanec i Jelena Šaško.

PROJEKT „EMOCIJE“

Dana 30.05.2017. skupina "Dupini" (djeca u dobi 4 – 5 godina) s odgojiteljicama Draganom Pavić i Ružicom Bjeličić prezentirali su roditeljima projekt "Emocije". Nakon uvodnog dijela gdje su istaknute ključne točke projekta, djeca su na različite načine pokazala što su sve usvojila. Na kraju su djeci podijeljene osobne knjige koje su ujedno namijenjene i roditeljima. Između ostalog sadrže preporuke kako se nositi s dječjim emocijama (tuga, ljutnja, strah). Djeci su dodijeljene medalje za hrabrost i nakon toga nastavljeno je ugodno druženje.

O nama

Dječji vrtić Zraka sunca započeo je s radom 1995. godine u Križevcima. Ima 4 mješovite vrtićke skupine i jednu jasličku skupinu.