Izuzetno smo sretni i ponosni što je naš je vrtić ove godine na natječaju za „Najbolji školski vrt 2016.“ izabran za najljepše uređen vrt i okoliš u kategoriji dječjih vrtića.

Ovaj projekt nastao je u suradnji HRT-a i Ministarstava znanosti i obrazovanja, te na temelju obrazovnog programa Hrvatskog radija i emisije “Slušaj kako zemlja diše”.

Nakon posjeta i razgledavanja okoliša vrtića, prosudbeno povjerenstvo je na čelu s urednicom emisije “Slušaj kako zemlja diše” Lidijom Komes odabralo naš vrt i okoliš u uži izbor za najljepši školski vrt.

Na svečanosti proglašenja pobjedničkih školskih vrtova 2016, u petak 11.11.2016. u studiju „Zvonimir Bajsić“ u Zagrebu, skupini djece i djelatnika Dječjeg vrtića Zraka sunca uručeno je priznanje za Pobjednički dječji vrtić u Hrvatskoj za najljepši školski vrt u 2016. godini., kao i prvonagrađenim školama iz cijele Hrvatske. Imali smo priliku razgledali prostorije Hrvatske radio televizije uz stručno vodstvo.

Ovoj svečanosti prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Križevaca gosp. Tomislav Katanović.

Radujemo se ovom priznanju i zahvaljujemo svima koji nam daju podršku i zajedno s nama dugi niz godina rade na uređenju ambijenta vrtića.

Nagrada pripada svima kao plod zajedničkog doprinosa djelatnika vrtića, djece, roditelja, baka, djedova i mnogih suradnika.

O nama

Dječji vrtić Zraka sunca započeo je s radom 1995. godine u Križevcima. Ima 4 mješovite vrtićke skupine i jednu jasličku skupinu.