Naslovna
Zgrada.jpg
SUDJELOVANJE ODGAJATELJICA NA SVJETSKOM KONGRESU LIVING PEACE U CASTEL GANDOLFU PDF Ispis E-mail
Utorak, 31 Listopad 2017 13:01

Od 25 do 29.10.2017. odgajateljice Ružica Bjeličić i Sanja Katanec predstavljale su naš Vrtić na svjetskom kongresu Living peace u Castel Gandolfu (Rim).

Na kongresu su bili predstavnici iz 29 zemalja. Između ostalih bila je prisutna gospođa Gabrielle Simond, predsjednica Međunarodnog udruženja ambasadora mira.
Glavne teme kongresa su bile: Vrijednosti mira-zlatno pravilo, Kocka mira-povijest, pedagogija, refleksija, Svjetska štafeta za mir, različite svjetske organizacije koje se time bave i iskustva dobre prakse.

Na kongresu smo uz naš Vrtić predstavili i naš grad, kao i Osnovne škole, kroz projekte koje smo ostvarili u zajedničkoj suradnji i našem doprinosu miru i kvaliteti života u lokalnoj zajednici. To su projekti: Dječje aktivno ljeto, Bimbo chiama bimbo, Darujmo osmjeh gradu koji je predstavljen u radionici.

Predavanje Utjecaj umijeća ljubavi na razvoj djeteta, pripremila je i izlagala naša dugogodišnja pedagoginja Vrtića, Anna Lisa Gasparini, kroz koje se prezentirao dugogodišnji rad Vrtića prema ovim smjernicama: Kocka mira, Zlatno pravilo..

Ažurirano Utorak, 31 Listopad 2017 13:18
 
 

Ankete

Sviđa li Vam se informiranje o radu i aktivnostima u vrtiću putem internet stranice ?